Polaroid

Виж кой печели слънчеви очила с играта на In Life и магазина за най-голям избор на Polaroid!

05 февруари 2018

Ясни са имената на печелившите в играта на лайфстайл телевизията на България – In Life и магазинът за най-голям избор на слънчеви очила Polaroid в София. Двамата победители, които бяха изтеглени чрез жребий от всички, спазили условията на играта, са Биляна Евгениева и Елина Танева.

Polaroid

Верният отговор е 18 години и 9 месеца, като той отваря врати през април 1999 година като фирмен магазин на ВИП Трейдинг ООД – официален представител на Polaroid за България от 1993г до 2017г. В магазинa се предлага ексклузивно цялата гама на Polaroid – слънчеви очила, фотоапарати за моментални снимки и консумативи за тях.

Polaroid

Екипът на In Life ще се свърже с печелившите, за да им даде повече подробности как да получат наградата си, а вие участвайте и в предстоящите ни игри.

Polaroid

Иначе от 2006г, с навлизането на цифровата фотография, магазинът се специализира в продажба само на слънчеви очила. През 2008, на същия адрес е открит още един магазин, като и в двете помещения се предлага основно марката Polaroid – пълната гама нова колекция и outlet.

Polaroid

През годините се специализира в предлагането на реномирани марки за поляризирани слънчеви очила. В него може да намерите пълната колекция на INVU и голяма част от колекцията на H.I.S. Също така се предлага изработка на диоптрични очила със стъкла на Rodenshtok и рамки на Polaroid.  Над 500 модела нова колекция и outlet!

TON_1559

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)