Хаят Ван Ек - Наим Сюлейманоглу

Виж кой ще играе легендата Наим Сюлейманоглу в биографичния му филм!

04 юни 2019

Вече е ясно кой ще се превъплъти в ролята на един от най-успешните спортисти на България и Турция – Наим Сюлейманоглу в новия проект на продуцентската къща „Dijital Sanatlar“ – „Джобния Херкулес“.  Това е младият Хаят Ван Ек, който е едва е 20-годишен, роден е в Амстердам, като баща му е холандец, а майка му туркиня. От шестогодишна възраст обаче, живее в Турция.

Младежът се подготвя за снимките, като минава специално обучение по вдигане на щанги под ръководството на вече покойния Наим – Муххарем Сюлейманоглу.

Наим Сюлейманоглу - Хаят Ван Ек

Наред с него, във филма участие ще вземат и имена като Йеткин Дикинджилер, Селен Йозтюрк, Гуркан Уйгун, Угур Гюнеш, Исмаил Хаджъоглу, Ренан Билек, Баръш Къралиоглу, Бюлент Алкъш, Мехмет Есен, Еврен Ерлер, Мустафа Кърантепе и Керем Атабейоглу.

Йеткин Дикинджилер ще играе ролята на бащата, Селен Йозтюрк, майката, а Гуркан Уйгун ще въплъщава първият треньор Енвер Тюркилери, който открива таланта на Сюлейманоглу и му помага да достигне до най-високия връх на кариерата си . Продуцент е Мустафа Услу, а режисьор – Йозер Фейзиоглу. Сценарият е на Варъш Пиерхасан.

Наим Сюлейманоглу

Основните кадри на „Джобният Херкулес“, наред с Турция, ще бъдат заснети и в България и Азербайджан. Гала прожекцията ще се състои на 25 октомври тази година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)