Виж пълен запис от концерта на Лукас Маскиано и Мариана Попова в Studio 5!

26 ноември 2016

Най-новият проект на латино звездата Лукас Маскиано носи името Tangueando la rumba и затвърждава неповторимата класа, която той демонстрира и в предходните си албуми. Този път обаче, той носи и българска следа – неотразимите Мариана Попова и Дани Милев, които дават своя сериозен принос за реализацията му.

Лукас Маскиано и Мариана Попова

Триото вече стартира своя гастрол у нас с поредица от концерти през ноември и декември, като In Life бе още на първото им шоу – в столичното студио 5 преди броени дни.  Верни на традицията да ви показваме най-стойностното от българската музика (а и изкуство като цяло), ви предлагаме пълен запис от него.

Мариана Попова

Можете да станете свидетели на горещ репертоар както от известни аржентински и испански песни, така и на парчетата от едноименния албум. А иначе едва ли има нужда да ви представяме Лукас Маскиано – човекът, който има издадени вече 8 албума, като последният „От Париж до Трансилвания” отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания. Музикантът реализира турнета в Латинска Америка, Азия и Европа, в т.ч. и в България през 2014 г., когато се запознава с Мариана Попова.

Дани Милев

Оператор: Венелин Бакалов
Постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)