Кубрат Пулев и Джени Суши

Виж речта на Кубрат Пулев пред Американска комисия за случилото се!

15 май 2019

Въпреки, че  отдавна разкри пред родните медии какво точно се е случило след победата над Богдан Дину в боксовия мач в Калифорния, речта на Кубрат Пулев пред спортната комисия на Американския щат бе далеч по-детайлна. Виж в пълни подробности какво точно каза той за случилото се с американската репортерка Джени Суши както след интервюто след двубоя, така и по-късно през нощта.

„Сега всеки мач е изключително важен за мен. Аз съм официален претендент за световната титла. Мачът бе много тежък за мен. В 4-ия рунд бях почти загубил и след като победих бях изключително щастлив. Бях супер доволен от себе си, че превъзмогнах себе си, показах характер. Всички хора около мен, всички българи, допринесоха за моята емоционалност. Цялата атмосфера около мен, ударите които понесох на ринга, всичко се случи само 10-ина минута след мача.

След мача бях супер, супер емоционален. Исках да обърна внимание на всички мои фенове, някои от тях бяха дошли от други държави и други щати на Америка. Трябваше да взема голямо решение дали да ме шият на момента, защото горе-долу черепът ми се виждаше и все още кървях. Обръщах внимание на феновете си и тогава дойде госпожица Равало.

снимка: Facebook

снимка: Facebook

Аз съм такъв човек, исках да обърна внимание по възможност на всеки един. В такъв момент дойде тя и беше малко нахално от нейна страна. Тя не се съобрази с обстановката. Дойде да ми каже “Хайде, хайде, да направим интервю”. Аз казах възможно най-мило да изчака и ще направим интервю след 10 минути. С нея се запознахме предния ден на кантара и направихме едно готино интервю. Всичко беше наред, запознахме се.

Тя беше мила, направихме прекрасно интервю. На излизане от залата с моя приятел Георги се качихме в колата. Той караше. Видяхме госпожица Равало в нейната кола, говореше с някакъв мъж, който беше до прозореца. Тя тогава ме попита кога ще направим парти. Тогава аз казах, понеже бях суперконцентриран върху мача, че партито е лесно, а за мен е изключително важно да победя. Тя ми отвърна, че ще победя без съмнение, а аз да кажа кога ще направим парти, след което си тръгнахме.

Връщам се на ситуацията, когато аз говорех с моите фенове и след това влязохме в шатрата, импровизираната съблекалня, за да направим интервюто. Тя дойде веднага. Аз още се колебаех какво да правя, дали даме шият или да отида в болницата. Помолих я да е по-кратко интервюто, само няколко въпроса.

Направихме това интервю, в което аз съм с изключително лош английски. Почти не я разбирах. Но аз бях изключително щастлив, в еуфория, мога да го сравня със състояние на човек, който е под влияние на наркотици както се казва. Целунах я, тя просто беше много близо до мен. Действах емоционално. Съжалявам много и се извинявам.

Кубрат Пулев

Бях изключително развълнуван. Толкова хепи бях от победата, а когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-хепи. След което следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да се зарадвам на победата и от еуфория, за да прекратя интервюто просто я целунах.

След това тя каза добре, благодаря. Зарадва се, каза ми, че съм бил невероятен и аз казах добре, чао, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето, както казва тя. Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя ме прегърга и си отиде. Всичко бе до там. След което аз отидох в болницата, шиха ме, отидох в хотела, бях наистина ного зле, след шиенето ми се гадеше, повръщаше ми се и ме болеше главата. Усмихвах се, но не бях добре. Отидохме след това с мои приятели на парти, което никой не бе организирал. Просто се видяхме там във фоайето.

И отнякъде дойде госпожица Равало и седна до мен, почна, не веднага, но примерно след малко, седна до мен и започна да ми сипе комплименти. Каза, че съм невероятен няколко пъти. На мен ми стана приятно, почувствах се готино. Тя ми правеше комплименти постоянно. В един момент обаче ми стана неудобно от тях, защото се сипеха един след друг. Исках да сменим темата. Взех си телефона. След малко това се повтори. Тя пак дойде и пак ми правеше комплименти. Седяхме си нормално. Тя бе супер щастлива. Говореше с абсолютно всички, с мен включително.

Кубрат Пулев и Джени Суши

Бях седнал на дивана, тя дойде и седна до мен, ама прекалено близо.Това, което чух от нея е, че тя може би, не си спомня, но ние се целунахме отново. Може да я питате, но нищо повече, просто целувка. Наистина съжалявам за постъпката си, не е редно, но аз я чувствах с оглед начина, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като журналист. Чувствах я като приятел. На партито си говорехме, всичко беше супер. Казах “Моля ти се, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, защото бях прекалено емоционален и имам приятелка, просто не е OК това нещо за мен. Тя ми каза, че ще го изтрие. Това е самата истина. Всичко, което казвам е истината, точно“, каза Пулев, цитиран от „Спортал“, а от комисията нямаха въпроси към него.

Пулев и Гоцев се върнаха на местата си, след което думата взе адвокатът на госпожица Равало Глория Олред. Тя заяви, че до момента той не се е свързвал с клиентката й, за да поиска лично извинение. Тя също така акцентира на това, че между Равало и Пулев няма как да е възникнало приятелство, тъй като двамата са се запознали едва в деня преди боя на българина с Дину.

Отнеха лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)