Хотел Umaid Bhawan Palace в Индия

Виж топ 10 на най-изумителните хотели в света! (1 част)

14 април 2019

Да бъдем честни, но изборът на хотел може да направи почивката ни приказка или същински кошмар. Избирайки място, което е с лошо обслужване, храна негодна за консумация, неприятна атмосфера, неудобно легло и изведнъж всичко това се превръща в основна тема на престоя ви. Защото как ще можете да се насладите на девствените плажове или на пълния лист с атракции, които се предлагат, ако не сте се наспали?! Ние имаме желание да предотвратим подобни ситуации, свързани с почивката ви, затова ви представяме класацията за 10-те най-хубави хотела в света, базирана на данни от TravelAdvisor.

1. Umaid Bhawan Palace, Джодхпур (на горната снимка)

Намиращ се в Джодхпур, Индия, този хотел някога е бил дворец, построен за кралски особи между 1928 г. и 1943 г. –  в момента това е хотелът с най- висок рейтинг в света (според TripAdvisor). Курортът разполага с 64 стаи и апартаменти, заобиколени от наистина величествени градини.

2-shinta-mani-resort

2. Shinta Mani Resort, Камбоджа

Този бутиков хотел в Сием Реап, Камбоджа разполага с приказен двор, така че стаите гледат към озелен двор с басейн и невероятни градини, оформени от гъста растителност. Тази невероятно спокойна и красива обстановка е само на няколко минути пеша от оживения Стар пазар, така че всеки има възможността да опита най-доброто от двата свята.

3-bellevue-syrene

3. Хотел Bellevue Syrene, Соренто

За никого не е изненада, че художници от цял свят се скупчват в този прекрасен хотел в Соренто, Италия, който има стаи и тераси, гледащи към залива на Неапол. Гледки, извадени като от картичка, модерна атмосфера, високия клас обслужване и разбира се прочутата вежливост на италианците, превръщат това място в абсолютно задължително за посещение.

4-hanoi-la-siesta-hotel-and-spa

4. Hanoi La Siesta Hotel & Spa, Виетнам

Това прекрасно място, разположено в Ханой, Виетнам, се гордее със своята спокойно и домашно усещане, което дава възможност на гостите да си починат максимално. Хотелът се състои от 50 стаи (включително мезонети за семействата) и се намира близо до района на известното езеро Хоан Кием, както и други туристически атракция.

5-achtis-hotel

5. Хотел Achtis, Гърция

Разположен сред градини, езера и с изглед към селото, този курорт, намиращ се в Афитос, Гърция, е една екзотична дестинация, която също може да ви накара да се чувствате като у дома си (според един от рецензентите), благодарение на прекрасното посрещане и първокласно гостоприемство.

(следва продължение)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)