„Голямото бягство“ на BMW мотоциклети за следващите 100 години /видео/

20 октомври 2016

Наречена „Голямото бягство“, концепцията на BMW  - VISION NEXT 100 за мотоциклети определено „бяга“ и разчупва понятията и представите. И създава усещането за неограничен свят, разстояния и скорост за „ездачите“ на ревящи машини.

BMW-VISION-NEXT-100-motorcycle-interview-designboom08-818x561

концепцията на BMW – VISION NEXT 100 за мотоциклети

След като представи визията за следващите 100 години на BMW, MINI и Rolls-Royce, сега съвсем навреме и логично дойде и представянето на визията за мотоциклети на баварската компания за следващите 100 години.

BMW-VISION-NEXT-100-motorcycle-interview-designboom07-818x561

концепцията на BMW – VISION NEXT 100 за мотоциклети

Официалното откриването на концепцията и представянето й бе в Лос Анжелис преди дни. Как ще изглеждат мотоциклетите на немската автомобилна марка, при това съвсем скоро? Като видение? Да, така твърдят експертите. Прототипът изненадва аудиторията и мотор маниаците със уникален дизайн, коренно различен от очакванията и всичко представяно до сега.

BMW-VISION-NEXT-100-motorcycle-interview-designboom10-818x567

концепцията на BMW – VISION NEXT 100 за мотоциклети

И ако смятате, че е скандално рано да се мисли за това как вашият мотоциклет ще пресъздава в движение и отразява вашите мисли и чувства, бъдете сигурни, че бъркате. Именно това е в основата на концепцията – виденията! Моторите ще използват автономна система за управление, но в основата на всичко ще бъдат поставени технологиите за спазване на правилата за безопасност.

bmw-vision-next-100-motorcycle-interview-designboomg04

концепцията на BMW – VISION NEXT 100 за мотоциклети

Пригответе се за сензорна езда! Това обещават авторите на технологиите в прототипа, които усилено работят по развитието и внедряването на всеки детайл в производство.

BMW-VISION-NEXT-100-motorcycle-interview-designboom04-818x565

Дизайнерът на концепцията на BMW – VISION NEXT 100 за мотоциклети Едгар Хенри

На ексклузивното представяне на дизайна на BMW VISION NEXT 100 за мотоциклети присъства и неговият дизайнер – Едгар Хенри, както и представители от екипа му. Наравно с него бе и Фредерик Ричтър – отговорен за иновациите и техническата страна на проекта.

BMW-VISION-NEXT-100-motorcycle-interview-designboom06-818x547

Концепцията на BMW – VISION NEXT 100 за мотоциклети бе представена в Лос Анджелис

„Голямото бягство“ е не само в дизайна, а и в машините, системите за управление, иновациите и последният крясък на технологиите, въплътен в BMW VISION NEXT 100 . Така и ще стане. Скоро, при това!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)