2012 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

Виктория Бекъм отхвърля слуховете за раздяла с Дейвид

12 октомври 2015

Oт няколко седмици не спират да се ширят слуховете за раздялата между Виктория и Дейвид Бекъм и да попълват развлекателните колонки в таблоидите отвън Ла Манша.

В едно обширно интервю дадено за британската версия на списание „Грация“ Виктория Бекъм настоя да изясни нещата. „Никога не съм се вслушвала и не съм коментирала слуховете за личния ми живот. Щастлива съм, че имам прекрасен съпруг, красиви, щастливи и в добро здраве деца“ подчерта известната дизайнерка. Ние пътуваме много заради нашите професионалните и благотворителните си ангажименти, но винаги намираме време за нас двамата и за семейството си“, уточнява още Виктория.

Бившата изпълнителка от Спайс гърлс“, която вече се е посветила на модния дизайн и хуманитарните си ангажименти към ООН, преди една година откри свой бутик в Лондон. В същото време Дейвид Бекъм каза, че е взел вила в Маями с идеята да започне проект за стадион за футболен клуб, част от Северноамериканската футболна лига MLS.

Виктория отказа да обясни как семейството ще се справи при таза географска отдалеченост. „Няма какво да доказваме аз и Дейвид. Ние се обичаме, обръщаме внимание един на друг и сме свързани както партньори така и като родители“, казва още Виктория Бекъм. /БГНЕС

снимка: shemazing.net

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)