????? ? ???????? ?????? ? ??????

Виктория и Дейвид Бекъм на разходка в Париж за седмицата на модата

23 януари 2020

Седмицата на Haute Couture се вихри в Париж. Брандове като Armani Prive, Givenchy, Dior и други луксозни марки вече показаха своите модни ревюта. Ето, че  45-годишната Виктория и 44-годишният Дейвид Бекъм се присъединиха към модното събитие, за да оценят новата колекция Dior по специалната покана на креативния директор на мъжката линия на марката Ким Джоунс.
Виктория и Дэвид Бекхэм
Наскоро те бяха забелязани от папараците на северната гара в Париж. За пътуването Дейвид избра удобно облекло в непринуден стил, докато Виктория беше облечена, сякаш беше напуснала модния подиум: яркозелени широки панталони, карирано палто и жълто поло.

Виктория и Дэвид Бекхэм
След пристигането си в хотела двойката Бекъм имаше време да се преоблече и да се подготви за шоуто. Виктория излезе в бяла блуза и други панталони – този път в изумруден цвят, а Дейвид избра класически смокинг. На път за шоуто двойката направи снимка в колата, която футболистът след това сподели в instagram.

Щастлив, че съм в Париж по покана на Ким Джоунс и марката Dior,
- написа Бекъм.
Виктория Бекхэм
Семейната снимка на Виктория и Дейвид предизвика бурна реакция сред последователите. В коментарите те започнаха да правят комплименти на съпрузите и отбелязват, че изглеждат много хармонично заедно:
Цар и кралица!
Легендарна двойка.
Прекрасни Дейвид и Виктория, надявам се да сте прекарали прекрасно в Париж.

Дейвид и Виктория вече са се завърнали в Лондон, защото тя е много натоварена в момента – започна да работи нова колекция за своята марка.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)