Виктория Маринова

Виктория Маринова с почетна награда от Медийните Оскари

22 май 2019

Почетна награда ще отличи посмъртно жестоко убитата през октомври 2018 г. журналистка Виктория Маринова, която бе административен директор на русенската телевизия ТВН. Призът ще бъде връчен на представител на медията по време на деветото издание на годишните награди за журналистика MEDIA Awards 2019.

Церемонията ще се състои на 23 май 2019 г. от 18.30 ч. в Централния Военен клуб в София. Събитието ще отличи журналисти от печатни и електронни медии в навечерието на най-българския празник 24 май. Церемонията съвпада и с фаталния 13-и рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Медийни Оскари

По повод празника на българската писменост и култура ще бъде представена и фотоизложбата НЕРАЗКАЗАНАТА ПРИКАЗКА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, с която екипите на VIP COMMUNICATION и Руните говорят ще ни разходят през епохите в развитието на писмеността от най- древното руническо писмо до днешната българска азбука.

Над 40 журналисти от национални медии и над 100 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.

Медийни Оскари

„Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, медицина, туризъм, както и на българските таланти и благотворителните инициативи“, допълва Патриция Кирилова.

По време на наградите ще бъде представен и филма на Ученическия парламент, който агенцията спонсорира: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)