Виното – идеалният подарък

14 февруари 2017

В деня на виното и любовта специален гост на In LIFE е Нели Русева – търговски директор на винарска изба Бонония Естейт. Тя с удоволствие разказа за традициите, свързани с празника Трифон Зарезан, които датират още от времето на траките. Според нея няма по-добър подарък за празника на влюбените от бутилка хубаво вино.

TON_4897

Нели Русева представи и най-новите вина на винарска изба Бонония Естейт – бяло, розе и червено, говори за това какви са подходящите храни за консумация с дадения сорт и ни изненада с последната тенденция да се консумира червено вино с черен шоколад.

TON_4900

Ако искате да изненадате любимия човек в деня на влюбените – подарете му бутилка качествено вино, опаковано красиво. Това е подходяща изненада както за мъже, така и за жени. Преди всичко е важно желанието и ако изборът е направен с любов, няма как да не очаровате половинката си.

От изключително голямо значение е виното да се консумира в подходящи чаши, за да можем да се насладим пълноценно на вкуса му и това да се превърне в удоволствие за всички сетива.

TON_4903

Няма по-истинско вино от жената, дори насън е казал големият български поет Евтим Евтимов, тя прилича на вечна книга в която никога не пише ,, стига „.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродуция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)