10487551_10202315203662801_580271608_o-880x484

ВИП абитуриенти 2015

20 май 2015

В разгара на абитуриентските балове, вниманието ни попадна върху децата на известните, които тази година завършват средното си образование. Кои ВИП родители са в трескава подготовка за балове и как ще отпразнуват  този особено  мил за тях ден, се постарахме да полюбопитстваме и да ви разкажем.

IMGP0178

Лидерите в туризма и собственици на хотелиерска верига Виктория Груп Маринела и Ветко Арабаджиеви, тази година имат абитуриент. Синът им Вълчо Арабаджиев, който не само носи името на баща си, но дори е роден на една и съща дата с него, тази година завършва един от най-престижните колежи в света – La Rosey в Швейцария.  Негови съученици там са децата на световно известни личности от сферата на политиката, бизнеса и дори кралските семейства. Известните родители имат пълно право да се гордеят със сина си, защото Вълчо, изключително скромно и интелегентно момче, приключва със висок успех престижното училище и вече е приет в Лондон, където ще следва Право. Наследникът на милионерската фамилия, която скоро стана собственик на най-добрия български хотел – Кемпински, вече Хотел Маринела, ще празнува със скромно парти с приятели в България завършването си. Истинският бал ще бъде в началото на юни в Швейцария. Вълчо едва ли ще е затруднен при избора на тоалета си, като се има предвид изключителния стил и усет на майка му Маринела Арабаджиева, а е и факт, че за младите господа е доста по-лесно в избора на визия. Специалните подаръци от родителите ще бъдат два – спортен автомобил и обучение в Англия.

Наследницата на строителния лидер по черноморието и собственик на емблематичната Марина Диневи – Динко Динев също има повод за радост.  Средно образование тази година завършва дъщеря му Александра Динева. Младата красавица приключва обучението си в Австрия, в престижен колеж до Залцбург и е приета да следва Архитектура в Лондон. Тя вече получи подарък от баща си – прекрасен апартамент на Свети Влас. Това е заявка на богатия родител, че би искал да види обратно дъщеря си в България, след приключване на образованието й в Лондон, а като се отчете и какво е избрала да учи Александра, то тя със сигурност ще вле енергия и ще се реализира  в строителните компании на баща си.

IMGP1779

Още една строителна дъщеря е абитуриентка тази година – Десислава Барбукова. Тя завършва престижния колеж към най-голямата Мисия на ООН, тази във Виена, а образователните амбиции за продължение са доста сериозни. Тя е приета да следва „ПР, Медии и Комуникации“ в меката на световното образование – Оксфорд – университет, който едва ли се нуждае от допълнително представяне. Десислава рисува от няколко години, но предпочете да остави това като свое хоби, а да развие бъдещето си в една по-различна посока. След изключително успешна първа самостоятелна изложба в Международната банка за Инвестиции в Люксембург и в Мисията на ООН във Виена, тя представя своите картини и в столичния хотел Маринела от 23 до 30 май. Десислава ще бъде абитуриентка два пъти – първият й бал ще бъде с приятелите и съученици от Националния учебен комплекс по Култура в Горна баня, където тя се обучава до 7 клас. За него младата художничка избра тоалет в бяло и черно от последната звездна колекция на София Борисова. Истинският бал на Десислава ще бъде във Виена, заедно с родители и приятели в Двореца Фелтцер, където по традиция випускниците на престижният колеж VIS празнуват. За него тя избра рокля на Ermanno Scervino в златист цвят. Дейзи Барбукова, както всички я наричат, често репортерства за In Life, а и от сега има потвърдени стажове в RAFT – една от фондациите под патронажа на Принц Хари. Нейните подаръци от родителите също са два – екскурзия до Ибиса, след получаване на дипломите и обучение в Англия през следващите години.

DSC_0906

Атрактивната дъщеря на родната звезда Богдан Томов също е абитуриентка тази година. Томи, както всички я наричат, завършва Американския колеж в София й ще празнува със своите съученици. Тя направи сериозна заявка за присъствие в публичното пространство като организира благотворителен ревю-спектакъл „Изкуството да даряваш“, в който участваха ученици от 8 до 12 клас на колежа. Тя е президент на Клубът за мода и връзки с обществеността на колежа и успя да събере  3477 лв. в подкрепа на Онкологичния диспансер в София. Томи ще продължи образованието си в чужбина. Нейният тоалет със сигурност ще бъде атрактивен, но предпочита да го запази в тайна.

снимки: WEB

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)