Благотворителен търг за Детско здраве Пирогов

ВИП българи събраха над 5000 лв. на търг за НП „Детско здраве-Пирогов“

24 ноември 2018

Над 5500 лева бяха събрани в подкрепа на НП „Детско здраве – Пирогов“ по време на благотворителна вечер с търг на картини и произведения на изкуството на 23 ноември в ресторант Laila Fashion Cooking. Благородната инициатива на завърналата се от Люксембург Мисис България Ана Иванова бе подкрепена от Lions club Sofia Capital, фондация Angels и от националния ни волейболен отбор.

Благотворителен търг за Детско здраве Пирогов

Специален гост бе създателят на детската здравна програма д-р Асен Меджидиев – началник на УНГ отделението на „Пирогов“ и председател на Столична Лекарска Колегия на БЛС. Организаторката на събитието Ана Иванова връчи специални почетни плакети на подкрепилите събитието организации – Lions club Sofia Capital, фондация Angels и на собствениците на ресторанта-домакин Laila Fashion Cooking.

Благотворителен търг за Детско здраве Пирогов

За каузата в подкрепа на детското здраве свои картини дариха художничката със световна слава Любов Тотева, измедователката на древна история Мила Салахи, авторката на ръчно изработени бижута Тианка Георгиева, дизайнерката на уникални колиета от Мария Йончева, както и майсторът на декора и на дизайнерските торти Младен Манджуков – MLADMAN.

Благотворителен търг за Детско здраве Пирогов

Дизайнерката Жана Жекова бе сред гостите на вечерта и облече с вечерна рокля от най-новата си колекция водещата на вечерта – журналистката и пи ар Патриция Кирилова. В музикалната програма на благотворителното събитие се включи звездата от „Черешката на тортата“ Галиана Арсова, младите таланти от вокална група Мюзик Бокс, както и 11-годишната певица от Пловдив Аглея Канева.

Благотворителен търг за Детско здраве Пирогов

Събитието получи и подкрепата на златното чудо GOLD MOON, носител на две златни награди от престижната церемония „Сомелиер на годината 2018″. Собствениците и производители на бранда GOLD MOON 7S GROUP обещават, че скоро продуктите им с истинско злато ще бъдат разпространени в търговската мрежа в цялата страна.

Благотворителен търг за Детско здраве Пирогов

Болницата направи и специална сметка за дарения за Националната програма за детско здраве, която обхвана с профилактични прегледи над 7000 деца в цялата страна:

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЕТО – „ДЕТСКО ЗДРАВЕ“
IBAN: BG55 CECB 9790 2045 1599 00
BIC: CECBBGSF
УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)