ВИП Комюникейшън – ключът към успеха

11 януари 2017

ВИП Комюникейшън събра приятели в столичния клуб ,, Планет “ на 10. 01. 2017 година. Събитието бе организирано в навечерието на юбилейната единадесет годишнина на агенцията за публични комуникации, която насочва усилията си към все по – широкото представяне на значими постижения в различни сфери на бизнеса, туристическата индустрия, здравеопазването, образованието и международните отношения.

TON_1311

По традиция ВИП Комюникейшън събира медийните си приятели в началото на новата година, за да обяви номинациите за годишните журналистически награди, които компанията организира през месец май. След серията успешни прояви през 2016 година, от фирмата отчетоха и резултатите от тяхната дейност. Специален гост на събитието беше певицата Поли Паскова, която забавляваше гостите със своите великолепни изпълнения.

TON_1261

Ключът към успеха е мотото на ВИП Комюникейшън, които за своите единадесет години доказаха, че са сред най – добрите ПР агенции у нас. Патриция Кирилова е убедена, че компанията ще продължава да се развива в положителна посока благодарение на ентусиазма, професионализма и отдадеността на своя прекрасен екип.

TON_1303 TON_1289 TON_1255 TON_1252

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)