The-Penthouse-by-ODA-05-1150x647

Високо, високо, високо застани…

18 юли 2014

Спомняте си тази песен на ФСБ, нали? Наистина е хубаво да се застане на високо. А да обитаваш пентхаус е безспорен американски шик, който все повече се харесва и извън континента.

The-Penthouse-by-ODA-06-1150x648
Включително и ние, българите, които сме консервативни към жилище на последния етаж, постепенно променяме мнението си и бавно се присъединяваме към модерната тенденция във вкусовете.

The-Penthouse-by-ODA-01-1150x663

Да погледнеш на света и живота от по-висок хоризонтален пласт е изкушаващо и доста вдъхновяващо. Усещането за полет, безграничният кръгозор на погледа, полета на мисълта в небето, високо над всичко-  тези чувства изпълват съзнанието на всеки, пристъпил прага на някой пентхаус.

The-Penthouse-by-ODA-08-1150x648

А да обитаваш подобно пространство е наистина „висока топка“. А когато тези към усещания са превъплътени в бяло, пространството и въздуха сякаш се умножават многократно.

The-Penthouse-by-ODA-07-1150x649

Представяме ви един удивителен пентхаус в Ню Йорк, създаден от дизайнерското студио ОDA, една уникална компилация от бялото и сиянието на пространството и височината и модерните арт акценти в интериора.

The-Penthouse-by-ODA-12-1150x862

Описанията са излишни. Насладете се!

снимки: loveisspeed

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)