Мис Планет

„Вицемис Планет 2017″ е Габриела Кирова

18 септември 2017

Световният финал „Мис Планет“ в Грузия събра участнички от 35 държави. Габриела Кирова (носителка на титлата „Мис България 2016″) спечели Престижната титла „Вицемис Планет“ с блестящо сценично поведение в трите тура на финалнато шоу и с невероятно изпълнение на съчетание от художествена гимнастика – динамична комбинация с лента и топка, което бе допуснато до финала.

Ивел Йорданов дефилира на финала на „Мистър Планет 2017″ в конкуренция с още 20 участника от цял свят. Той завладя журито с изключително професионално изпълнение на модерен балет и заслужено спечели титлата „Мистър Планет Талант 2017″.

За стайлинга на Ивел се погрижиха от световниизвестния моден лейбъл Sergio Barone,Paradaise center с официален костюм и спортно елегантен сет. На голямата модна сцена Ивел Йорданов изгря на престижния моден формат „Мистър София 2016″, основан от Атанас Лазаров,собственик на Profile international. За да подкрепи българските участници модния гуру Ирина Папазова следеше на място всеки един момент в модната надпревара.Моделите от цял свят пък получиха като комплимент подаръчни комплекти аромати от българска роза Biofresh.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)