Вкусен, вкусен щрудел за… бременни

15 август 2016

И тъй като днешната гостенка на предаването е бъдеща майка, това е и причината предаването да бъде посветено на бременните жени. Ева Кикерезова си признава откровено пред кулинарната дива Мариела Нордел, че е любителка на… щрудела.

DSC_0014

Ето защо, покрай сладките приказки за бившите им съпрузи те ще приготвят един много специален вариант на тази баница. А ако и вие искате да се присъедините към тях – грабвайте ябълките, запретнете ръкавите и започвайте!

DSC_0013

Евелина (Ева) Кикерезова е родена на 9 януари в София. Завършила е Датския Колеж в София, специалност „Мениджмънт и маркетинг“, след това Пловдивския икономически университет – „Стопанско Управление“ и магистратура по „Бизнес администрация“ в „Международно Висше Бизнес Училище“. Едва 18-годишна започва да работи в телевизията. Една година води предаването „Срещи с Ева“ по „Веселина ТВ“, след което се премества в телевизия bbt.

И да не пропуснем да кажем, че вече е майка на порасналия Николай

И да не пропуснем да кажем, че вече е майка на порасналия Николай

От 2005 година е водеща на светското предаване по bbt „Звезден прах“, в което прави ексклузивни интервюта с популярни български личности. Ева Кикерезова е запалена по спорта, дори е работила във вестник „Меридиан Мач“. Сега Кикерезова отново е водеща на „Здравно досие“, което върви по БНТ1.

Обича модата и много пъти е дефилирала в ревютата на известни български модни дизайнери. Говори свободно 4 езика – английски, испански, италиански и португалски.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)