„Вкусно с усмивка”

„Вкусно с усмивка” от Софи Йотова

25 април 2018

В началото на април излезе от печат книгата на кулинарната блогърка Софи Йотова „Вкусно с усмивка”. Тя е подготвена от издателство „Сиела” и включва 123 кулинарни приключения. Върху 300 страници се разпростират: справочник за лесни, апетитни и бюджетни здравословни фантазии; хитри и най-вече сполучливи комбинации на продукти с предложения за алтернативи; „златен пищов“ за моменти, в които просто не знаеш какво да сготвиш; вдъхновение по пътя към пълноценното хранене; и пътеводител в света на кулинарите-магьосници.

Корицата на книгата „Вкусно с усмивка” (Сиела, 2018)

Корицата на книгата „Вкусно с усмивка” (Сиела, 2018)

За книгата ог издателите:

Това не е готварска книга.

Нито пък е книга с рецепти. Не и според класическата дефиниция за рецепта. Това е самоучител за вкусни вдъхновения. Пътеводител е в кулинарните приключения по пътя в грижата за здравето, чиято цел не е да те накара да повтаряш дословно стъпки и да следваш педантично нечия представа какво е вкусно и пълноценно за теб.

За да стигнеш там, където ти е мястото, ти трябва компас, а не карта.

За да създаваш най-вкусната и пълноценна храна за себе си и твоите най-почетни дегустатори, имаш нужда от насоки и вдъхновение, които да те водят в правилната посока. Магията я правиш ти!

Ето защо целта на тази книга е да те науча как да разбираш коя е твоята собствена дефиниция на вкусно и пълноценно и да те оборудва с идеи за лесно и бързо приготвяне на храна, която се грижи за организма ти и гъделичка сетивата ти.

И всичко това – докато се забавляваш! Тази книга не е за здравословното хранене. Тя е за търсенето на личната дефиниция на грижата за здравето. И понеже моята минава през храната, реших да споделя как работи.

Пък кой знае – току-виж и ти откриеш дремеща страст, която, освен да ти носи удоволствие, може да се превърне в най-мощния инструмент в грижата за здравето – както на твоето собствено, така и на семейството, приятелите ти, близките и далечните около теб, ентусиастите и скептиците.

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: Сиела

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)