Влади Въргала няма да докосне и лев от наградата от ВИП Брадър

Влади Въргала няма да докосне и лев от наградата от ВИП Брадър

22 ноември 2014

Влади Карамфилов-Въргала, победителят от последния  „ВИП Брадър”, едва ли ще се докосне и до стотинка от хонорара си от култовото предаване.

Престоят в къщата му струваше много нерви и лични атаки, които трябваше да приживее от съквартирантите, доста нараняващи егото му, изолира се за 2 месеца в Къщата на риалити формат.  Но той е бил наясно с това и не е имал друг избор.  Актьорът знаел предварително, че всички му пари ще отидат за погасяване на кредитите му. Близки на Влади Въргала и запознати с финансовите му проблеми твърдят, че  кредиторите му ще приберат парите още при постъпването им по сметките му.  Въпреки това Влади е предпочел да преживее изпитанието, защото нямало друг вариант.

След излизането си Влади Въргала побърза да си признае, че е послъгвал в някои от разказите си и всъщност със съпругата му Силвия не били пред развод. Точно обратното – проблемите ги сплотили още повече и той имал пълната й подкрепа.

 „С жена ми не сме били пред развод, но не е важно да се разведеш, а когато си на кръстопът, да търсиш посоката. Ако хората са ме подкрепили заради житейските ми трудности, е жалко за всички нас, защото явно масово българите сме на едно и също място – тежко. От друга страна, не сме престъпници. Аз познавам много хора, които са работили законно със сърце и желание и са рискували по същия начин, по който и аз. Тези хора би трябвало да живеят нормално, а реалният резултат е, че те остават без покрив над главата си”, сподели по повод финансовото си положение актьорът след края на предаването. Той призна, че въпреки участието си във формата, не разполага с никакви пари в момента, защото отишли за погасяване на кредити. Той поясни, че в момента има покрив над главата си и все още има големи шансове да го спаси със спечелената награда.

Но най-важното в случая е това, че актьорът успя, чрез тази награда, да разреши финансовите си проблеми и всичко около него е наред! А ако решите да го укорите, за това, че е не е бил искрен докрай, спомнете си какво е казал Христос: „Нека първи да хвърли камък онзи, кояйто никога не е грешил!“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)