Владо Карамазов

Владо Карамазов извън „Откраднат живот“ по здравословни причини.

01 август 2019

Феновете на Владо Карамазов бяха неприятно изненадани от последната новина около любимеца си. Звездата на Народния театър ще пропусне следващия сезон на хитовата медицинска драма „Откраднат живот“, в който телеманите ще трябва да преглътнат липсата на героя му д-р Карагьозов. Причината е влошеното здравословно състояние на актьора, призна самият той.

„Крайно време е да обърна внимание на здравето си. Нужно е да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях особено добре. Истината е, че нямах сили и за този сезон, който се снима сега и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка“, разкри Карамазов, който е признавал и преди, че страда от хронична травма на кръста.

Дяволското гърло Тя прави дългите сцени в операционната на болница „Света Анастасия“ особено уморителни за него.

„Още от дете си го нося този проблем в гръбнака, а и любовта ми към моторите съвсем не помага за излекуването му. Опитвам се често прибягвам до масажи и да ходя на плуване“, допълва той. Владо обаче намекна, че предстои друг сериал с негово участие, като най-вероятно става дума за втори сезон на крими трилъра „Дяволското гърло“. „Спокойно, ще има и други сериали. Съвсем скоро ще се гледаме отново на екран“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)