Снимка: Nova TV

Владо Карамазов и Теди Духовникова след сериен убиец в новия БГ сериал „Дяволското гърло“

13 август 2017

Бумът на родните сериали продължава с пълна сила и с най-новото предложение на Dream Team Films – „Дяволското гърло“. Криминалната продукция на Евтим Милошев и компания, която ще се излъчва по Нова ТВ, е в 12 епизода и проследява разследването на серия мистериозни убийства в Родопите.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

Не липсва и звездно присъствие в каста – в двете главни роли влизат Владо Карамазов в образа на разследващ полицай от Смолян и Теодора Духовникова като следовател, изпратен да му помага от София, както и актьори от Смолянския театър. Снимачната площадка на сагата е в Смолян, а според продуцента Евтим Милошев, в сюжетната линия ще е вплетена и неочаквана любовна история.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

„Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място – Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят”, споделя още той.

На първия снимачен ден на сериала, очакванията си за предстоящия му успех сред родните телемани сподели и самият Владо Карамазов.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

„Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента, и с екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че в България може да се направи продукция на световно ниво“, категоричен е актьорът.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

Все още няма яснота кога „Дяволското гърло“ ще се появи на малкия екран, но като имаме предвид, че говорим за същите имена, които създадоха и вероятно най-гледаната ТВ сага на медицинска тематика „Откраднат живот“, определено очакванията ни са завишени. А междувременно, можете да видите и кадрите от снимачната площадка.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)