Фермата

Владо Николов, Иван Ласкин и компания във „Фермата“

09 септември 2017

Топ фотографката Велислава Каймаканова ще учи как се прави от нищо нещо родни знаменитости като Иван Ласкин, Владимир Каролев, Божидара Бакалова, Владо Николов и др. във „Фермата“, чийто старт е тази неделя от 20 ч в ефира на bTV. Главната й задача е да покаже на ентусиастите, които се борят за наградата от 100 000 лв., как да превърнат непотребните си вещи в необходимост.

„Продуцентите искат участниците да виждат с моите очи и да работят с моите ръце. Когато видя една вещ или празно пространство да знам дали имам малко материал, дали имам много материал, как на момента да бъде полезна, да има стойност и разбира се, да бъде красива“, издаде пред bTV тя.

Волейболната легенда Владо Николов е сред най-популярните личности в този сезон на шоуто.

Волейболната легенда Владо Николов е сред най-популярните личности в този сезон на шоуто.

За целта Каймаканова ще посещава начинаещите фермери всяка седмица, а полето ще се яви нейна работилница. Една от задачите, с които фотографката ще предизвика участниците в третия сезон на риалити формата със слоугана „Ново начало“, е да изработят лампа от пластмасова бутилка. Самата тя е успяла да конструира такава преди 7 години.

Това не е най-голямото предизвикателство за героите, които ще осъмнат в праймтайма под примитивно скеле и с условието сами да построят фермата от нулата. Идеята за оцеляването в сурови условия само със знания и воля ще рефлектира във всеки аспект на шоуто – от принципа „каквото си отгледаш, това ще ядеш“, до изработката на съдовете.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)