f1_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

Перуанско приключение с луксозен влак

27 юни 2017

Във века на развитие на автомобилния и въздушния транспорт, влаковете се оказаха ретро отживелица. Но в последно време те се завръщат и не само – превръщат се в невероятна атракция. Един „пищен хотел в движение“ – така може да бъде описан първият луксозен влак в Южна Америка.

p1_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

Луксозният вляк е  проектиран от Ингре Мур и Натан Хичинг от лондонската дизайнерска фирма MUZA Lab. Първото му пътуване е през май 2017 г. в Перу и той приветства своите пътници с гостоприемство и елегантност. Неговото обзавеждане е романтично свързани с местните културни традиции на идилично изглеждащите перуански Анди.

Дизайнерът Инге Мур каза, че визията на MUZA Lab „е да проектира в съзнанието някъде на границата на размишленията и мечтанията едно незабравимо пътуване. Пространство, където красотата на земята може да се влее в душата“.

f3_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

f4_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

f7_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

p2_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

p3_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

f6_belmond_andean_explorer_by_muza_lab_yatzer

И от момента, в който някой от четиридесетте и осем пътници стъпва във вагоните му, наистина попада в друг свят. Шестнадесетте вагона, без съмнение, осигуряват незабравимо преживяване – една различна приключенска история.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)