Влезте във форма за вашето специално събитие – с Bridal Fashion

13 февруари 2015

Bridal Fashion и Orange fitness представиха „В перфектна форма за Вашето специално събитие”. С други думи четвъртъкът ни беше ден за спорт и мода. Ние от In Life решихме да ги съчетаем и преплетем със събитието на Bridal Fashion и Orange fitness. Лично ние прекарахме първата половина от деня изключително спортно – офроуд в кал и сняг, където успешно се хваща мулкулна треска на левия прасец, благодарение на съединителя на джипа. Последва трансформация с грим и прическа, а в магазина на Bridal Fashion в Paradise Center калните кубинки и камуфлажни панталон бяха заменени от приказни рокли с гол гръб, кристали, воали и други красоти. Спряхме се на модел в метеоритно синьо (в същият цвят беше облечена и собствевичката на Bridal Fashion – Анелия Петкова) и вече бяхме готови за събитието!

DPP_1001

В Orange Fitness по атрактивен начин бяха представени красивите модели на Sherri Hill, както и гвоздеят на програмата – булчинска рокля от колекцията на Pronovias. След като явно се е оказало рисковано дефилето да се случи на пътеките във фитнес залата, участничките в него слизаха (внимателно) по стълбите от втория етаж. Без инциденти и с красиви усмивки всичко премина по план.

DPP_1198

Сред моделите, които дефилираха с роклите на Sherri Hill по стръмните стълби бяха Елена Караколева, Цвети Разложка и Диана Колева. Те разказаха пред камерата на In Life как поддържат фигурата си, какво и по колко спортуват, тъй като събитието беше посветено на това да бъдем здрави и красиви и винаги в перфектна форма.

DPP_1099

Компания в нестандартното дефиле им правеха няколко дами и един господин, които активно се занимават със спорт. В ревюто се включи Карина Стоева – треньор по зумба. Участваха и дами, сред които и треньор по народни танци, персонален треньор по силови и аеробни тренировки.

DPP_1187

Единственият мъж сред дефилиращите беше Радослав Благоев – модел от миланските подиуми и треньор по йога. Той любезно съпроводи Катя Харалампиева – модел на агенция Urban – Милано, която беше облечена във възхитителен сватбен тоалет на каталунския гигант Pronovias, изработен от най-фината дантела и 30 м. естествена коприна.

DPP_1088

Поинтересувахме се и разбрахме, че красивите прозрачни ръкави с дантелени акценти са хит при сватбените рокли за 2015 година. За останалите тенденции в официалните рокли можете да се запознаете достатъчно добре като гледате нашия филм за събитието. Да живеят спортът и модата взети заедно!

 

автор: Марта Каменова

оператор: Кунчо Поляшки

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)