Юлиян Вергов и Теодора Духовникова

Влюбени ли са Юлиян Вергов и Теодора Духовникова?

22 ноември 2018

Малко очакван кадър на две от популярните личности у нас „разбуни духовете“ в мрежата. Актьорите Юлиян Вергов и Теодора Духовникова  публикуваха снимка в профила си в социалната мрежа, на която страстно се целуват, а под нея е публикуван текст „Целуни ме смъртоносно“.

Логично, пуританите веднага скочиха срещу двойката с коментари „Как е възможно такова нещо, тя нали е омъжена“, докато други побързаха да ги защитят. Съвсем друг е въпросът, че в бързината, едва ли феновете са се замислили, че става дума за кадър от снимачната площадка на медицинската сага „Откраднат живот“, в който Духовникова ще се изявява. По всяка вероятност героинята й ще има интимна връзка с екранния д-р Банков, който отдавна търси любовта.

Юлиян Вергов и Теодора Духовникова

„С продуцентите отдавна обсъждахме подобна възможност и сега намерихме пресечна точка с образа на Виктория Дамянова. Тя е една силна жена, която се изправя смело пред поредица от сериозни събития. Убедена съм, че много жени ще се припознаят в нея„, коментира наскоро актрисата. Героинята й ще е в ролята на неврохирург.

Иначе в реалния живот, българската „Мишел Пфайфър“ е щастливо омъжена за бизнесмена Стефан, който е син на известния акушер-гинеколог, д-р Боян Духовников. Той притежава няколко столични ресторанти, а двамата имат и две дъщери.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)