Изневяра

Внимавайте! Днес е денят на Изневярата

09 януари 2020

Датата „9 януари“ от години се счита за най-опасната по отношение на запазване на здравите връзки в семействот между партньорите.  Статистиката сочи, че месецът и по принцип е най-взривооопасният от всички през годината в това отношение и в него се подават с 24 процента повече молби за разтрогване на брака, а конкретно 9-ти е сочен като дата с най-много подадени молби за развод.

Потвърждение дойде и от материал на Mirror преди дни, в който вестникът се позова на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Няколко причини за изневярата на жените

Допитване сред потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters отчита повишение с 37 процента на регистрациите през първия месец от годината. Анализаторите отбелязват, че тази седмица 50 000 души ще започнат афери, а до края на месеца броят на кръшкачите ще се увеличи до 120 000.

Причините: празниците са отминали, но са създали условия за разнообразни контакти и са повишили желанието за по-голяма свобода във връзките. 52% сочат тази причина като водеща за изневярата в началото на годината. На второ място сред причините е: желание да се изпробва нещо ново (26%).

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)