Robert F. Kennedy Human Rights Hosts 2019 Ripple Of Hope Gala & Auction In NYC - Arrivals

Внучката на Робърт Кенеди и синът й са изчезнали край бреговете на Мериленд, докато гонят топка с кану

04 април 2020

Внучката на убития политик Робърт Кенеди и правнучката на 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди Мейв Кенеди Таунсенд Макин изчезна с най-големия си син, осемгодишния Гидиън, край бреговете на Мериленд в четвъртък. Съобщава се, че са изчезнали и повече от един ден хеликоптери и спасителни лодки търсят, но безрезултатно.
Мейв Кеннеди Таунсенд Маккин с мужем Дэвидом и детьми
Според американската преса семейство Кенеди се е събрало в къща на брега на залива Чесапийк. По време на играта на децата в двора топката полита във водата. Дейвид Макин, съпругът на Мейв, каза пред The ​​Washington Post, че двамата с Гидиън се качили на кану, за да хванат  топката, но не са успели да се върнат на брега.

Те плаваха по-далеч от очакваното и не можеха да се върнат на брега,
- каза той.
Мейв Кеннеди Таунсенд Маккин
Бреговата охрана на залива Чесапийк вижда Мейв и нейния син в кану, които се борят да се върнат към брега, но след това изчезват. В четвъртък беше много ветровито време.
Мейв участва в глобални здравни инициативи – тя беше изпълнителен директор на Глобалната здравна инициатива в Джорджтаун. По време на президенството на Барак Обама тя работи по програма за СПИН.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)