Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева

Внучката на Тодор Колев заряза окончателно киното и България

24 август 2019

Внучката на големия Тодор Колева – Теодора е на път да стане поредното младо и талантливо име, което изоставя България в търсене на по-добър живот. Красивата актриса, която бе тръгнала по стъпките на дядо си, се омъжи за любимия си Джоузеф в Лондон и заживя на Острова, изоставяйки филмовата си кариера.

Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева

Теодора е дъщеря на Албена Колева и Венцислав Кулев и също като тях, завършва ВИТИЗ (в класа на професор Ивайло Христов). Нашумява с ролята си в хитовия медицински сериал „Откраднат живот“, в който се превъплъщава в персонажа на анестезиоложката д-р Албена Войнова.

Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева

Успоредно с актьорството, се занимава и с редица спортове – художествена гимнастика, езда, тенис на корт, сценична акробатика. В началото на 2019-та година обаче се омъжва за британеца Джоузеф Гууд и личният живот става приоритет пред кариерата. Двойката кара меден месец на остров Бали, след което се установява във Великобритания.

Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева

С годеника си Джоузеф

И ако все още феновете й очакват от нея някакъв знак, че е възможно да я видят отново на родна почва, с едно от последните си интервюта тя ги разочарова тотално. „Прoдължaвaм дa ce убeждaвaм, чe нaпуcкaнeтo нa cтрaнaтa e нaй-дoбрoтo рeшeниe, кoeтo cъм взимaлa, или кaктo кaзвaшe eдин мoй приятeл: Тo и дa ти дoлипcвa България, прocтoтиитe тaм ти пoмaгaт бързo-бързo дa cпрe дa ти липcвa“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)