Воаяж с ветроходни яхти в яз. Искър

29 юни 2017

Екипът на предаването на In LIFE TV – Воаяж имаше огромното удоволствие да пътува заедно с ветроходни яхти по яз. Искър. Изживяването е неповторимо, а гледките са невероятни. С плаване се обикаля язовира, стига се до резервата, пътуващите се любуват на сърните и елените и гледката към Рила и Витоша.

unnamed (4)

Воаяж с ветроходни яхти в яз. Искър

Освен приятната разходка туристите усвояват умения за управление на ветроходна яхта, учат се как се вдигат платна и как се правят маневри. Ветроходната база на яз. Искър е разположена в югоизточната част на язовира. От нея се открива вълшебна гледка към ловното стопанство и източните склонове на планината Витоша. Релефът създава фуния, която усилва източния вятър и така се осигуряват  чудесни условия за ветроходство. Яхтите са различни по големина и дават възможност на всяка една от тях да се съберат от шест до десет души. Екипите, които водят групите са отлично обучени професионалисти, които запознават туристите не само с безопастността на пътуването, но и някои елементарни правила за плаване.

Воаяж с ветроходни яхти в яз. Искър

Воаяж с ветроходни яхти в яз. Искър

Подарете си това истинско приключение, доставете си удоволствие за всички сетива и пътувайте с нас. Това е вашия начин да се откъснете от забързаното ежедневие и да общувате с природата.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)