MRSWILSON_Ruth Wilson as Alison_Epic Drama_8 March

Впечатляващи екранни героини за 8 март в каналите на Viasat World

08 март 2019

За 8 март – Празникът на жените, Viasat World събира няколко впечатляващи жени в ефира на ТВ каналите си Epic Drama, Viasat Explore и Viasat Nature, както и по Viasat History.

От изумителното превъплъщение на Рут Уилсън в „Госпожа Уилсън“ по Epic Drama, през физическата и психическа устойчивост на спасителките Джейд Тауърс и Ели Фаранда в „Астралийски спасителен отряд“ по Viasat Explore до страстта към природата на оксфордския зоолог Луси Кук в „Разговор с животните“ по Viasat Nature, ще видим много борбени женски персонажи.

Позната ви от популярния сериал „Аферата“, Рут Уилсън е в ролята на предшественичката си Алисън Уилсън, по чиито мемоари е създаден минисериала „Госпожа Уилсън“ в маратонно излъчване на трите епизода от 22:00 часа този петък по Epic Drama. Участват още Йън Глен (Game of Thrones), Кийли Хауис (Bodyguard), Фиона Шоу (True Blood).

Действието в „Астралийски спасителен отряд“ се развива в региона Уитсъндей в Северен Куинсланд. Австралийският спасителен отряд предприема критични и опасни спасителни мисии, в които една грешка може да причини сериозни физически контузии или финансова катастрофа. Вижте безстрашния дамски дует Джейд Тауърс и Ели Фаранда в маратон на първите пет епизода от поредицата от 19:00 часа по Viasat Explore.

Viasat Explore_Aussie Salvage Squad_4 x 4 Mar

Зоолог, ТВ продуцент, водещ и автор, Луси Крук ще представи „Разговор с животните“ от 18:55 часа по Viasat Nature, където цялата вечер на 8 март ще бъде посветена на впечатляващата й работа. Другото й предаване „Удивителни раждания при животните“ е от 20:55 часа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)