IMG_2323

Време за кафе!

03 юли 2014

Оказва се, че българите сме доста придирчиви относно това какво кафе пием. Търсим не само добрата цена, но и високо качество. Решението ни дава от COFFEE BASЕ, които предлагат именно постоянно добро качество на гарантирано добра цена за всички техни продукти. От момента на създаването си през 2002 г., дружеството се профилира в закупуване, разполагане и експлоатация на автомати за кафе и топли напитки, автомати за студени безалкохолни напитки и за закуски. През последните пет години те започнаха да доставят на клиентите си висококачествено кафе и продукти за бизнеса със самопродаващи машини. Постоянно подобряват своите продукти, маркетинг и пазарни проучвания в търсене на най-добрите зърна. По-вероятно е цената, която плащате за специално кафе с произход и високо качество да е почти същата с тази на престояло масово кафе от близкия магазин с добра реклама. Предлагаме на вашето внимание три от продуктите, с които може да се запознаете, благодарение на COFFEE BASЕ. Изборът е ваш…

IMG_9902

GORIZIANA CAFÉ

Червен етикет (Арома Класико)
Класическо италианско кафе. Превъзходна комбинация от най-добрите кафени зърна – Арабика от Бразилия и Робуста от Индия. Изискан аромат, фин кадифен каймак, допълнен с деликатни нюанси на крем, идеална комбинация за тези, които обичат силния еспресо вкус.

Син етикет (С още повече аромат)
Висококачествена смес, отличаваща се с изключителен и добре балансиран вкус, получен от голямото количество акуратно подбрани сортове кафе АРАБИКА от Бразилия и Колумбия. Предлага се и мляно кафе във вакумна опаковка от 0, 250 кг.

Златна серия (Бар Екстра)
Тази смес е резултат от изключително прецизен подбор на най- добрите кафени зърна АРАБИКА от Бразилия, Етиопия и Централна Америка. Мекият, сладък и леко ликьоров вкус, шоколадовият аромат, балансираната киселинност и впечатляваща плътност задоволяват дори и най-взискателните познавачи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)