Връчват наградите V.I.P. Business Awards тази вечер

05 март 2015

Две специални награди ще бъдат връчени по време на церемонията за наградите V.I.P. BUSINESS Awards 2015 на 5 март т.г. в хотел Кемпниски София.
Едната ще отличи Министерството на образованието за Учебните тренировъчни предприятия за интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“ на децата до 18 години.
Другата специална награда ще възнагради усилията на местната власт на малките и големи общини в подкрепа на развитието на бизнеса.
Ресорни министри и депутати ще връчат наградите по време на церемонията. Тя ще отличи компании, постигнали значими постижения в развитието на бизнеса в сферите на хранителната промишленост, рециклирането, тесктилната индустрия, козметичната индустрия, финансовия сектор, строителния и имотния сектор, иновациите в медицината и други.
Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Пловдивската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на бизнес експертите, Бизнес Клуб Лондон, Международната организация за икономика и култура IEC и други.
Патриция Кирилова, която е собственик и управител на PR агенцията VIP COMMUNICATION ни запознава с още подробности около церемонията.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)