Никълъс Спаркс

„Всеки мой дъх” – нова история от Никълъс Спаркс

24 декември 2018

„Всеки мой дъх” е името на новия роман на Никълъс Спаркс, който е автор на едни от най-завладящите романтични истории. В дните около Коледа телевизионното пространство е пълно с подобни филми, защо пък да не си доставите удоволствие и да разгърнете и някоя книга с интересна любовна история.

Новата книга на Никълъс Спаркс се появи на български в средата на декември. Издателство е „Ера”. Писателят е автор на популярните „Един ден, един живот”, „Виж ме” и „С дъх на канела”. Някои от романите му са адаптирани за филми.

Корицата на книгата „Всеки мой дъх” (Ера, 2018)

Корицата на книгата „Всеки мой дъх” (Ера, 2018)

За книгата от издателите:

Хоуп Андерсън е на кръстопът. Животът й не поема в посоката, която е очаквала. Тя решава да прекара една седмица в семейната вила в Сънсет Бийч, Северна Каролина, за да подготви къщата за продажба и да размисли за бъдещето си.

Тру Уолс никога не е бил в Америка, но едно писмо го води в Сънсет Бийч. Писмо от човек, който твърди, че е негов баща. Тру се надява да снеме булото на мистериозност, което обгражда живота на майка му и спомените, загубени с нейната смърт. Когато пътищата на Хоуп и Тру се пресичат, привличането между тях е непонятно и наелектризиращо. Чувствата им обаче ще предизвикат буря, която ще помрачи надеждите за безоблачно щастие.

 Вижте още: Какво прави комисар Мегре по време на Коледа…

снимка: Nicholas Sparks/Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)