iStock_000009040043_MediumWomen-at-laptop

Всеки 4-ти потребител на порно сайтове е жена

14 юли 2015

Любителките на порно индустрията сред нежния пол достигнаха своя исторически връх, разкрива проучване. Почти един на всеки четирима потребители на порносайтове са жени. Представителките на нежния пол представляват 24% от хората, които гледат филми за възрастни в най-големия порно сайт в света „Pornhub“. Той се радва на 78 милиарда гледания. Най-често потребителките са на възраст под 35 години.

Един от факторите за това е нарастващата популярност на смартфоните, тъй като статистиката показва, че жените предпочитат да използват смартфоните си, за да гледат порно. Втората причина за нарастващото порно любопитство на момичетата се казва „50 нюанса сиво“. Сагата, продала над 125 милиона копия по целия свят, се превърна и в един от най-гледаните филми.

Понеделник е най-популярният ден, в който жените гледат порно, а събота е най-малко вероятно. Като цяло мъжете и жените под 35 години правят 60% от трафика на сайта. Най-често те гледат след 23 часа и разглеждат видеата за средно 10 минути.

Повече от един милион британци се оценяват като пристрастени към порнографията, а всяка трета жена признава, че също има проблем. Миналата седмица във Великобритания стартира 24-часова услуга за консултиране на хора с пристрастеност към порнографията. /БГНЕС

снимка: bedicomputers.com.au

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)