Биг Брадър

Всичко, което искаш да знаеш за Big Brother 2015!

14 август 2015

Новото издание на родния формат на Big Brother стартира в 20:00 часа на 17 август, като продуцентите на шоуто пазят в строга тайна както темата на новия сезон, така и дизайна на къщата, в която ще живеят 14-те участници. Наградата този път ще е 50 000 лева, а по всяка вероятност вместо 3 месеца, ентусиастите ще прекарат в предаването само 30 дни.

Е, вече сме наясно със слогана, който е „100% натурален“ и съвсем логичен – предположенията са, че вместо на завиден лукс, брадърите ще трябва да се „насладят“ на примитивни условия, в които сами да изкарват прехраната си.

Къщата на "Големия брат" заснета с дрон. По всичко личи, че този път участниците не са за завиждане...

Къщата на „Големия брат“ заснета с дрон. По всичко личи, че този път участниците не са за завиждане…

Причината – малко след старта на Big Brother, по конкурентната bTV стартира „Фермата“ – шоуто, което обещава да върне 15 българи 100 години назад във времето, за да живеят 3 месеца без нито едно удобство – течаща вода, канализация, електричество и комуникации, тоест: отново ще имаме жестока битка за предпочитанията на Негово величество – Зрителят.

Завръщайки се към Big Brother обаче, ще опитаме да ви представим и профилите на участниците в шоуто. Най-младият току-що е навършил пълнолетие по американските стандарти (21 години), а най-възрастната дама е на 48, но пък продуцентите твърдят, че въобще не й личат. 13 от 14-те участници са активно работещи, като двама от тях имат шестцифрени годишни доходи. Сред съквартирантите има фризьор, фитнес инструктор, барман, адвокат, учител, професионална танцьорка и дори брокер от „Уолстрийт“.

Big Brother 2015

Любопитен изглежда фактът, че в Къщата ще видим и хора с нестандартна сексуална ориентация, както и представители на различни етноси. Екипът на шоуто представя всички като „амбициозни, добре изглеждащи, ръзки, провокативни и с добро самочувствие и готови на всичко за успеха“. Дали това обаче ще е достатъчно шоуто да окупира родния ефир – отговорът ще разберем след броени седмици.

Снимки: Официален сайт, Facebook

Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)