SOFI IVANOVA

Второкласничка от Варна сътвори коледна песен за децата

24 декември 2016

Второкласничката от Варненското музикално училище – Софи Иванова, сътвори първата си авторска песен, вдъхновена от най-светлия празник Коледа – „Непослушната дама“.

Езикът на родените с компютри в ръка деца блика от текста и прави песента хитова във всеки от детайлите на композицията за няколко поколения младоци. Работата по музиката и текста е на вокалният педагог на София – Десислава Гозманова. Заедно с нея в песента са включени и момичетата от музикалното училище във Варна, които са и част от хор „Морски звездички” на Мария Гройдис.

Преди месец, едва 7-годишна, Софи изгря с дебютната си песен „Моята Родина“ и с нея разплака хиляди българи по света. В Деня на Будителите клипът към песента бе споделен многократно в социалните мрежи като поздрав за големия български празник.

София записва още 4 песни и снима клипове за „Мак червен“ и „Хубава си моя горо“ – със специалното участие на великолепния квартет „Славей“.

SOFI IVANOVA1

Екипът на отличничката от втори клас на Варненското музикално училище, където свири на флейта при музикалния педагог Николай Йорданов, е избрал за снимачен терен на видеата най-невероятните кътчета на България – Крушунските водопади, Орфеевите скали, Долината на розите, Побитите камъни и др.

„Всички песни на Софи са записвани и в оригиналните музикални херцове, а имeнно: ла=432Hz. Вярвам, че в развитието на такъв талант граници няма и само бъдещето ще ни покаже София с какво тепърва ще ни изненадва“, споделя музикалната й педагожка Десислава Гозманова. София също свири на пиано и пее в детския хор „Морски звездички“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)