2012-02-15-WillKateKiss

Второто кралско бебе ще влее в икономиката 1,5 млрд. долара

22 април 2015

Раждането на второто кралско бебе ще влее в британската икономика около 1,5 млрд. долара, пишат британските медии. Само от подаръци, сувенири и потока от туристи в Лондон, ще се съберат приходи от 1,5 млрд. долара в държавната хазна.

Очаква се по-добри времена да настъпят и за модната индустрия, така както стана и след раждането на принц Уилям. Ако е момиче, бъдещата принцеса ще бъде в състояние да определя тенденциите, което разбира се е добра новина за дизайнерите.

Експерти твърдят, че британският пазар е много чувствителен към кралското семейство. По време на първата бременност на Кейт нейната любима модна марка дрехи за бременни увеличи активите си от 7,89 млн. долара до 16,8 млн. долара.

Британските медии информират, че херцогиня Кейт вече е в своята резиденция в Лондон – двореца Кенсингтън. Според прогнозите бебето може да се роди в събота на 25 април.

Междувременно властите в Лондон се опитват да успокоят ентусиазма на журналистите и да избегнат прекомерното медийно внимание към принца и неговата съпруга. Клиниката, в която херцогинята ще ражда, не позволява на медиите да слагат камери и стативи пред болницата, докато Кейт не пристигне в болницата. Още на 15 април около лечебното заведение беше забранено паркирането. Ограниченията ще бъдат в сила до 30 април. /БГНЕС

снимка: huffingtonpost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)