543249bf4605e3c1696257f749026359

Възстановете еластичността на кожата с Chanel Le Lift

09 август 2015

Следите на възрастта при всяка жена се появяват по различно време. Ето защо учените на Chanel се задълбочиха в своите проучвания, касаещи начина на живот на жените – епигенетиката. Красотата е не само това, което ни е дадено по рождение – процесите, които протичат в клетките на кожата пряко зависят и от околната среда. Особеностите на начина на живот се отразяват пряко върху проявлението на генетични белези, а оттам и върху синтеза на протеини, отговорни за поддържането на младостта на кожата.

a2264fde7e7c7ae205be137445d10c72

Най-бързо тези белези на времето се проявяват в деликатната и тънка кожа около очите. Виждайки, че този процес е обратим, епигенетиците разработиха концентрат за корекция на бръчките и подобряване на еластичността на кожата в тази област на лицето. Новоразработеният инструмент изключително прецизно влияе върху конкретните причини за стареенето на кожата във всеки отделен случай. Подмладяващата активна съставка включва 3,5-DA-съединение, което е в състояние да регулира експресията на генетичните белези и да стимулира синтеза на протеина на младостта, като по този начин възстановява еластичността на кожата. Това моментално изглажда фините линии около очите и предотвратява появата на тъмни кръгове.

 

Едновременно с това, специалният набор от вещества оказва влияние въру отока в областта на окото и помага за премахване на излишните течности. Продуктът може да се нанася както самостоятелно вечер, така и в комбинация с крема за очи, за да се подобри неговата ефективност.

b8705f8571d6eddbe1275b50e67ab047

Второто предложение от линията Chanel Le Lift е в образа на маска за подобряване на еластичността на кожата и възстановяване на контура на лицето. Маската ще бъде спасителен пояс в ситуации, когато имате нужда бързо да премахване подпухналостта и да освежите тена. Веднага повишава тонуса на кожата, укрепва структурата, а тъканите стават по-плътни.

Този ефект се постига благодарение на втората активна съставка – екстракт от нероли, който регулира капилярната циркулация и подпомага за намаляване на натоварването на съединителната тъкан. И двата инструмента имат лек успокояващ аромат на нероли и приятна текстура.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)