Вълк, самодива и хайдути отпреди 150 години в Jelka на Дани Димитров и Ясен Друмев

26 май 2017

С изключителен интерес от почитателите бе посрещната премиерата на песента Jelka, дело на музикантите Дани Димитров и Ясен Друмев. Парчето е уникално съчетание от хаус, дъбстеп и леки EDM елементи, като основния мотив е български народен хор, съчетан с китара и кавал.

Дани Димитров и Ясен Друмев като хайдути в официалния клип/сн.: Прес инфо

Дани Димитров и Ясен Друмев като хайдути в официалния клип/сн.: Прес инфо

Видеото е заснето в местността Бачиново край Благоевград. Лентата пресъздава обстановка от преди 150 години, която е взаимствана от българския фолклор. В него двамата музиканти са облечени като хайдути и гонят вълк в гората, който по-късно се превръща в красива самодива.

Първото съвместно парче на Дани Димитров и Ясен Друмев Summer Love излиза преди 5 години и успява да се превърне в хит. Заедно правят хаус партита в цяла България, като имат и съвместни партита с редица големи имена, както и с румънските поп звезди DJ DELYNO, Park Place, LooLoo, DJ Sava и Andreea D.

Ивета Димитрова е в ролята на "кошутата", превърнала се в самодива/сн: Прес инфо

Ивета Димитрова е в ролята на „кошутата“, превърнала се в самодива/сн: Прес инфо

Музиката и аранжиментът на Jelka са дело на Дани Димитров, а партиите на кавала са изсвирени от Ясен Друмев. Режисьор на видеото е Жоро Ставрев, в ролята на красивата самодива влиза младата актриса Ивета Димитрова, а за визиите в лентата се погрижи гримьорът Франческа Анри.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)