fb_07559f3c9154b7e6dc4884a5ed4b265a

Вълча луна е тази нощ…

23 януари 2016

Календарно това е първото Пълнолуние за годината, но от гледна точка на природата, то е в средата на студения зимен сезон. Според астролози явлението ще бъде повратна точка за мнозина. Най-накрая ще стигне до решение в досега неразрешими ситуации и изведнъж ще ви се изясни кой е следващият ви ход.

Друго интересно е, че годишната „Вълча Луна“ ще бъде в знака на Лъв, а той е роден лидер на глутницата. Лъвът обича забавленията и не харесва консерватизма, което пък намеква, че следващия период за всички ще ни бъде весел. Може би отново ще се свържете с някой, който сте забравили или просто желаете да забравите грижите и да се забавлявате. Това в края на краищата е каквото Лъвът най-добре прави.

От друга страна, вълкът може би е страшен за някои, но в спиритизма той означава силна интуиция и способността на себепознание. През следващия период ви предстои един вид „себеоткриване“. В края на януари и началото на февруари истинската картина на вашите качества ще излезе наяве. Ако имате някакви планове, свързани с началото на нова работа или нещо ново и е идеален момент да започнете с това.

warmingupforthenight27showlgraywolf

Това пълнолуние ще бъде специално и защото стои срещу Водолея, знак, който обича компанията. Както и вълка и Водолеите обичат глутницата, така че не се изненадвайте, ако тази събота (23 януари) получите призвание за общуване с хора, които дълго време не сте виждали. Във всеки случай именно тази нощ е най-добра за забавление този месец, а някои от вас може би ще пожелаят да разследват и тяхната дива страна.

Ден след пълнолуние, 25 януари, Меркурий ще престане да бъде ретрограден, а това означава, че редица неща, които безуспешно се опитвате да планирате и осъществите, най-накрая ще дойдат на мястото и ще се реализират.

данни: nbox.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)