berbatov-paok12451-e1441312057707

В Гърция: Бербатов се маха от ПАОК

14 януари 2016

Българската звезда на ПАОК Димитър Бербатов няма намерение да се задържа дълго в Солун. До този извод стига изданието sportdog.gr, което се позовава на свои източници и наблюдения.

Според медията, нападателят е обект на интерес от близкоизточни клубове, а съвсем наскоро се написа, че Ал Аин от Обединените арабски емирства го иска в състава си. Но според изданието, има и други знаци, че Бербо не планира още дълго да е в южната ни съседка.

Нападателят, който навършва 35 години след малко повече от две седмици, беше поканен да живее в хотел на собственика Иван Савидис, докато си намери къща в Солун. Това трябваше да е само временна мярка, докато си осигури дом за себе си и семейството.

Но сайтът отбелязва, че почти пет месеца след трансфера си българинът продължава да живее на хотел, а семейството му е зад граница. От там добавят, че и отношенията му с наставника Игор Тудор не са особено гладки и изглежда това също влияе на решението на Бербо.

Самият той неведнъж е обявявал, че смята да играе до 36-годишна възраст, което означава, че следващият сезон ще е последен в кариерата му. Но ако се вярва на информациите от Гърция, той няма да бъде в ПАОК/Гонг.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)