В дома на красивото момиче от Земен Вероника Стефанова

16 юли 2018

Красивото момиче от Земен Вероника Стефанова – Мис България Свят бе любезна да ни покани в дома си часове след като се завърна от Китай, където взе участие в престижен международен конкурс за красота.

IMG_2543

След спечелването на престижната титла през 2017 година нейната кариера тръгва стремглаво нагоре. Поканите за конкурси ангажименти по целия свят валят и тя едвам успява да се прибира за кратко в дома си в София.

IMG_2511

Жилището на Вероника Стефанова е разположено в подножието на планината Витоша – сред много зеленина на тиха и спокойна уличка. Това е нейния пристан, където тя си почива с удоволствие и обича да събира приятели на гости. Затова обича да казва, че това не е крепост, а точно обратното – домът и е с широко отворени врати за всеки, който желае да я посети.

IMG_2491

За Вероника Стефанова семейството й е най-голямата й любов. Към членовете му тя включва и любимото и малко кученце от екзотична порода. Обича да споделя, че на стил и естетика се е учила от своята баба, която е от стар Земенски род. А за свое призвание смята това да помага на млади момичета, страдащи от анорексия. Самата тя е била жертва на коварната болест и възнамерява да построи в близко бъдеще център, който да лекува тези хора.

репортер : Ася Георгиева
оператор Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)