DCP J105 Situ_38 copy

В името на летните спомени

24 юли 2014

Едва ли има нещо по-приятно от това да украсите жилището си със собствени снимки от семейната ваканция или някое екзотичното пътуване. Дали ще ги поставите навсякъде в дома, ще ги разпратите до роднини или ще ги сложите в рамки в офиса, за да си спомняте за хубавите мигове, е изцяло ваш избор. Най-лесният начин да се сдобиете с качествени разпечатки на любимите си снимки, е новата серия мултифункционални мастиленоструйни устройства Ink Benefit на Brother. Те ще ви предложат следните предимства:

- Изключително изгодна цена за печат. Една стандартна цветна страница ще ви струва по-малко от 5 ст., благодарение на новите евтини мастила с капацитет за цели 1300 цветни страници (и 2400 черно-бели).

- До 100 години живот на отпечатаните материали. Специалните мастила Brother Innobella гарантират, че ще се радвате дълго на цветовете, дори да не съхранявате снимките си при специални условия.

MFC J200 Situ_43 copy
- Възможност за печат от уеб и мобилни устройства. Дори не ви трябва компютър – можете да принтирате и сканирате директно от смартфона или таблета си посредством Wi-Fi.

- Работи винаги, когато ви потрябва. Дано не сте изпитвали неприятната изненада да установите, че мастилено-струйното устройство не работи, защото не е използвано през последния месец или два. Това не може да ви се случи с тези принтери, които имат специална система за доставка на мастило до печатните глави и се грижат те никога да не засъхват. Така със сигурност ще отпечатате снимките си в чудесни цветове след ваканцията.

снимки: welldone.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)