жените най- красиви

В коя възраст жените са най-красиви?

29 декември 2017

До неотдавна се считаше, че жените хубавеят до 30 годишна възраст, а след това красовата им почва бавно да увяхва. Резултатите от  последното изследване обаче ще ви изненадат и зарадват.

За да установят на каква възраст жените са най-привлекателни, американските учени са анализирали възрастта на най–красивите жени днес.

И така, оказва се че съвремената бюти индустрия е не просто успешен бизнес, а предлага действително ефективни средства и процедури, които помагат на женската красота и младост да бъдат съхранени. Съгласно изследвания на специалисти от Бостънския университет, още преди 30-40 години, средната възраст на най- красивите жени е била 33 години. Сега тази цифра е нарастнала на 38 години.

Мишел Пфайпфър

Мишел Пфайпфър

 

За достигане до тези резултати, учените са изследвали жени, попаднали на кориците на списанието People, през последните 20 години. Разбира се, 38 години е средна възраст. В класацията за най- красиви жени са обявени и 59 годишната Шарън Стоун и Мишел Пфайпфър, както и 49 годишната Джулия Робъртс.

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс

Ето защо скъпи дами, не се страхувайте, че годините ще отнемат вашата хубост и прелест, нито се тревожете от 20 годишни конкурентки. Сега представителките на прекрасния пол, само хубавеят с възрастта. Хвърлете поглед на някои от най- известните актриси, модели и водещи. След 35 много от тях разцъфват.

Шарън Стоун

Шарън Стоун

И още един интересен факт. В списъка на най-красивие жени се появяват все повече чернокожи красавици. Те съставляват около 30 % от хубавиците във водещите модни и светски списания.

Наоми Кембъл

Наоми Кембъл

 

Бионсе Ноулс

Бионсе Ноулс

И накрая нека отбележим, че не съществуват грозни жени, а само такива, които все още не са осъзнали своята красота.

Източник: Так просто

Превод: Пламена Славова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)