В куфара на… Габриела Колева

19 януари 2018

Париж привлича като магнит всички – тази вечно будна столица на изяществото се задвижва от шампанско и мечти и неустоимо тегли към себе си ценителите на изкуството и културата от целия свят.

Съвсем не е случаен фактът, че Париж е наречен градът на любовта. Още с първата глътка въздух се усеща особената атмосфера на този град. Той, като всички модерни столици, не е подминат нито от забързания делничен дух, нито от задръстванията, нито от огромния поток от хора, които се движат навсякъде. Но освен тези урбанистични плюсове в Париж съвсем ясно може да се усети Средновековие, Ренесанс, Революция. Миналото и настоящето се пресичат някъде между Лувъра и Шанз Елизе, между Бастилията и Ла Файет.

Много са причините, заради които наистина си струва да посетите Париж, а ако вече сте се запътили натам, ето и няколко съвета от изящната Габриела Колева, креативен директор на модна къща  „Мезон Сант-Ерем“- изтънчена и прекрасна дама, която добре познава френската столица и култура. Именно в нейния куфар със спомени и женски съкровища ще надникнем днес.

 

Вижте още: Мезон Сант-Ерем: Парижки стил вече и в София

 

 

редактор: Пепа Попова
оператор : Иван Цвятков
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)