В куфара на… Гери Дончева

03 декември 2015

Идеята да поканя Гери Дончева, красавицата от модните подиуми,  да ни гостува в рубриката „В куфара на…” дойде спонтанно, малко след победоносното й завръщане от Филипините с короната и лентата на трета подгласничка на световния конкурс Miss Global 2015.

Признанието за България, фактите покрай конкурса, истинския сървайвър, през който красавицата мина, подробно ви разказахме в специалното ни интервю, посветено на Miss Global 2015. Днес, след традиционния разговор за пътешествия, спомени и  емоции, събирани през годините от чаровното момиче с широка усмивка,  искаме да ви покажем КУФАРА.

Същият този, който Гери приготви с внимание към всеки детайл, съгласно строгия регламент на световната организация…, същият този, който бе загубен по пътя към Филипините и за който всички ние в България стискахме палци бързо да бъде намерен и доставен, за да може нашето момиче да се покаже в пълния си блясък…, същият този, с който Гери Дончева донесе в България лентата Мис Талант и короната на трета подгласничка.

Представяме ви своеобразно ПОКАЗНО за красавици, целящи се към световни корони за красота…

оператор: Кунчо Поляшки
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)