В куфара на… Джино Бианкалана

17 януари 2016

„Всичко на Марс е отражение на ценностите – сила, компетентност, резултатност и постижения. Дори облеклото им е подбрано така, че да отразява уменията и компетентността им – използват много униформи или поне шапки, които отразяват техните умения и власт над другите.

Венерианките имат различни ценности. Те ценят любовта, общуването, красотата и отношенията си с другите. За тях взаимоотношенията са по-важни от работата и технологиите. Те не носят униформи като марсианците. Напротив, доставя им удоволствие да сменят премяната си всеки ден, според настроението си. За тях е много важно да изразят своята личност и особено чувствата си. Могат да сменят дрехите си по няколко пъти дневно, щом се променя и настроението им.“

от Джон Грей “Мъжете са от Марс, жените — от Венера”

 resize_on_the_fly

Съществуват хиляди експертизи, анализи и проучвания на тема “Мъжете са от Марс, жените — от Венера”.

За това толкова ли сме различни на път, за излишното и за нужното в куфара разговаряме с Джино Бианкалана. Любимата риалити звезда на България разказа за големите пътувания в живота си, за грешките и мечтите си.

Джино Бинкалана с водещат ана In LIFE TV Пепа Попова

Джино Бинкалана с водещат ана In LIFE TV Пепа Попова

Бианкалана спечели седмия сезон на “ВИП Брадър” с честната си игра. А нас напълно ни завладя с откритостта си и с невроятната връзка, която има със семейството си. Показа ни, че  изпитва удовлетворение от постиженията си като всеки мъж, но в същото време постоянно търси красота в отношенията си всички около него.

За мен бе истинско удоволствие да надникна в куфара и в душата му – надявам се, че и за вас ще е така.

оператор: Кунчо Поляшки
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Николай Петров

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)