В куфара на… Иван Филчев

14 ноември 2016

Днес, с удоволствие отваряме куфара на журналиста Иван Филчев – същият този куфар, с който той бе в Рио де Жанейро в качеството си на придружаващ българската параолимпийска делегация по време на 15-тите Летни Параолимпийски игри.  Именно той бе човекът, който разказваше какво се случва там и оповестяваше добрите новини, именно той бе гласът на България от Рио. Журналистът Иван Филчев е превърнал в лична кауза да разказва как „невидимите стават шампиони“ и чинно я следва вече няколко години.

Иван Филчев е журналист, който е пътувал много по различни горещи, от журналистическа гледна точка, места по света. Той определено може да разказва много за Кайро и Арабската пролет там, за Париж и атентатите от миналата година, за Шарли Абдо…

Днес, обаче, на фокус е Рио. За 15-тите Летни Параолимпийски игри, за шампионите, за волята, за човешките възможности, за единствения голям град във Вселената, където простият факт, че съществуваш е истинско щастие, за опасностите и красотите на Рио – лично и от първо лице - Иван Филчев.

 репортер: Пепа Попова
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)