В куфара на… Ива Екимова

17 август 2015

Ива Екимова има близо 20 годишен опит в сферата на връзките с обществеността и интегрираните маркетингови комуникации.  Звездата й изгрява в легендарното българско телевизионно шоу „Невада“. Участва като едно от „Момичетата на късмета“, а днес се чувства като жена с късмет.
Всеотдайна, енергична и изключително емоционална, тя има ПР агенция, авторски рубрики в медиите, телевизионен водещ е, а също и университетски преподавател. За миг не спира да се надбягва с мечтите си – както в професионален, така и в личен план.Именно такава – мечтаеща и пълна с енергия я заварихме в дома й минути преди да избяга към морето за кратка почивка. ПР специалистката работи много усилено по различни проекти, включително и през лятото, но също така знае и как да разпуска – дори и само за уикенд.

Ива Екимова

Ива Екимова

И така, в нашата седмична рубрика „В куфара на…“ ще погледнем как Ива Екимова се подготвя за почивка: ще разберем какво е планирала да прави и какво носи със себе си, когато се опитва да избяга от забързаното ежедневие.

Сигурна съм, че ще ви изненада…

оператор: Кунчо Поляшки
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Симеон Симеонов и Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)