В куфара на … Лилиан Едуардс

19 септември 2017

За големите авантюри на малкия Фреди и талантливата дизайнерка Лилиан Едуардс е поредният епизод на рубриката “В куфара на…”

За хората с кучета и котки, домашният любимец е много важен. Дори и да не си го признават, те биха искали да го водят навсякъде със себе си – не само в парка.

Днес, ще ви разкажем как се пътува по света с куче. С малко планиране и подготовка пътуването с домашния любимец може да се превърне в чудесно преживяване както за него, така и за цялото семейство. Повечето кучета обичат да пътуват, стига да знаят какво да очакват и стига да имат малко от приключенския дух на собствениците си. А такъв дух днешната ни гостенка има, при това в изобилие. Мила и деликатна на външен вид, дизайнерката Лилиан Едуардс притежава  онзи изследователски дук, който трудно я задържа на едно място. Тя обича да пътува и събира впечатления и вдъхновения, които след това материализира в прекрасни колекции с цветни и характерни ръчно изработени принтове. От няколко месеца насам Лилиан има неизменен спътник – малкият шпиц Orchid in Blossom Falcon, или накратко Фреди.

За това какво има в куфара на дизайнерката и кучето е следващия ни епизод

редактор: Пепа Попова
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)