В куфара на… Мариана Маринова

05 юли 2016

Нека днес да надникнем в куфара на …Мариана Маринова. Лято е и вече в главите на всички ни се въртят идеи за почивка, плаж, коктейли и море. И ако в останалата част на годината по-рядко поглеждаме към куфарите, то дойде ли лятото куфарът става неизменна част от уикендите и ежедневието ни. Време е да си поговорим отново за любимите ни пътешествия и да надникнем в куфара на известните, красивите, смелите и по-авантюристично настроените от нас.
Днес ще ви покажа какво има в куфара на една Мисис България – изключително чаровната Мариана Маринова.
Тя е носителка на титлата „Мисис България Глоуб“ за 2007 г., с което печели правото да представи България на международния конкурс „Мисис Вселена“. През 2008 г. получава приза Вице Мисис Вселена, както и договор за работа със световната централа на конкурса. От 2009 г. тя работи в продължение на 4 години за една от най-престижните модни агенции във Венецуела. Успоредно с това взима участие в организацията на Мисис Вселена по света – Русия, Азия, Латинска Америка.

Мариана Маринова е организатор на международни и национални конкурси за красота, между които „Лейди България“, „Супер Модел на Вселената“, „Miss Summer International“, „Мис Силикон“ и др.

Лице на редици благотворителни инициативи. Една от тях е I’m Beautiful и международната QWS – за борба с домашното насилие. Стартира открита телефонна линия за жени пострадали от силиконови импланти.

Днес с тази мултифункционална красавица ще прекосим океана и ще си поговрим за последните й пътешествия до Колумбия и Венецуела. Ще се опитаме да разбием някои от клишетата за Латинска Америка и съвсем по женски ще си побъбрим за дрехи, обувки, аксесоари и малки нежни прегрешения.

оператор: Мартин Илков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)